Azték szabadulószoba ajándékutalvány

Élmény, kaland Eldorádóban

Azték szabadulószoba ajándékutalvány
Azték szabadulószoba ajándékutalvány
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

El Dorado, élmény, kincs, rejtély – ajándékutalvány

Mesés, kincskeresős kalandra vágyik, akit megajándékoznál? Irány Dél- Amerika, szegődjetek az egykori konkvisztádorok nyomába, akik az aranyvárost keresték, amelynek házait aranylemezek borították, kövezete pedig drágakövekből állt. Állítólag ide menekültek az inkák utódai, akik mindennap friss aranyporral hintették be testüket és színaranyból készült palotában laktak.

Nem minden arany ami fénylik. El Dorado évszázadokon át vonzotta a kalandorokat akik aztán beleőrültek a keresésbe. Ti pedig most ráakadtatok és nem szívesen mennétek el üres kézzel. A kaland végére kiderül, hogy az aranyvárost megtalálni volt nehezebb vagy kijutni onnan.

Lepd meg barátodat, párodat, de ha nem kettesben mennétek, válaszd az ajándékot több főre! Az alkalom lehet névnap, születésnap, hétvégi program, évforduló...

A résztvevők száma

választható 2-tól 6 főig

Korhatár

14 év, alatta szülői felügyelettel

Egyéb feltételek, információk

A beváltáshoz időpont foglalás szükséges, ennek elérhetőségei az ajándékutalványon találhatók.

2 fő

10 990 Ft

3 fő

11 990 Ft

4 fő

13 990 Ft

5 fő

14 990 Ft

6 fő

15 990 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány a játékban való egyszeri részvételre jogosít a megadott számú résztvevővel, egy tetszőlegesen választott szobában. Előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségeken. Az online rendszerben való foglalás végleges ennek visszavonása nem lehetséges. Az időpont be nem tartása (igénybevételének elmulasztása) esetén a kibocsájtónak alternatív időpontot felajánlani nem kötelessége. Az utalvány készpénzre nem válható, be nem cserélhető. Érvényes foglalás leadásával automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Japán szabadulószoba ajándékutalvány

Veszélyes házkutatás a sógun házában
 Nézd meg Megnézem