Araz Étterem ajándékkártya

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
10 000 Ft

Dúskáljatok a jóban, mint a hercegek!

A magyar és a francia konyha legkiválóbb remekei lelhetők fel a Budapest történelmi negyedében, a VII. kerületben található Araz Étterem étlapján. Az ételalkotásokat a XXI. század legmodernebb konyhatechnológiai eljárásaival készítik.

Az ízek, illatok és a látvány páratlan harmóniában egyesül a konyha ételkölteményeiben. Gazdag alapanyagok, legfrissebb hozzávalók, rendkívüli fantázia és a maximális ízharmóniára való törekvés jellemzi az étterem ételkülönlegességeit. A magyar konyha hagyományos ételeit újragondolva, izgalmas köntösben kínálják a vendégeknek, a francia fogások pedig izgalmas felfedezésre csábítanak.

A vasárnap délelőtti Sunday Brunch programokon hónapról hónapra új tájak, nemzetek mesés ízvilága kerül terítékre korlátlan étel- és italfogyasztás mellett.

Lepd meg szeretteidet gasztronómiai élménnyel a Continental Hotel Budapest Araz Éttermében!

5 csábító csomagból választhatsz számukra ajándékkártyát.

Egész évben változatos, ízletes napi menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal, vasárnapi lakomával és sok más érdekességgel várják a vendégeket.

Az árak a 10% szervízdíjat is tartalmazzák.

Az ajándékkártya a kibocsátástól számított 1 éven belül használható fel.
  • Budapest, ARAZ Étterem - 1074 Budapest, Dohány utca 42-44. Asztalfoglalás: +36 1- 815-1100
Az ajándékkártya kizárólag a kibocsátó ARAZ Étterem (1074 Budapest Dohány utca 42-44.) használható fel, készpénzre nem váltható. Asztalfoglalás: +36 1- 815-1100 araz@araz.hu Az ajándékkártya nem névre szól, átruházható. Az ajándékkártya csak teljes egészében váltható be, névértéken felüli felhasználás esetén, névértéken beszámításra kerül, a névérték feletti rész bármely elfogadott fizetőeszközzel fizethető. Névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség. Az ajándékkártya a kibocsátástól számított 1 éven belül használható fel, amelynek pontos dátuma a kártya azonosító segítségével lekérdezhető a www.kartyaplaza.hu weboldalon.