Alphawing ruházati webshop ajándékkártya

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
5 000 Ft

Viselheti, amit Statham vagy Schwarzenegger

Ha elsőrangú, divatos katonai ruházattal szeretnéd meglepni kedvesedet, rokonaidat, az Alphawing ajándékkártyájával nagy örömet fogsz szerezni nekik!

Az Alpha Industries leginkább pilótadzsekijeiről és parkakabátjairól ismert, de a kínálatban nemcsak férfi, hanem női és gyerekruhák is szerepelnek a kabáttól a pulóveren és nadrágon át egészen az alsóneműig, a kiegészítőkig.

Egy sor híresség viseli ezeket a ruhadarabokat, köztük Jason Statham, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruno Mars, John Travolta, Nicole Kidman, Beyonce, Besenyei Péter, Ganxsta Zolee.
A kabátok nagy része eredeti USA-modell, pár európai verziót pedig Németországban gyártanak. Minden termék megfelel a katonai szabványok gyártási előírásainak, a világon bárhol is készüljön. Erről a bevarrt címke tanúskodik.

Az Alphawing webáruház személyesen teszteli a kínált termékeket, így első kézből tud tanácsot adni a méretet vagy kivitelt érintő kérdésekre. A kiszállítás ingyenes.

Az ajándékkártya az www.alphawing.hu webshopban található termékekre váltható be.
Az ajándékkártya a vásárlástól számított 1 évig érvényes.
Az ajándékkártya kizárólag a www.alphawing.hu webshopban használható fel. Megrendelés esetén a megjegyzés rovatba kell megadni a kártya azonosítót és a CVC kódot.  Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, csak teljes értékében használható fel, névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.