Alakformáló és luxus fehérneműk ajándékutalvány

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
5 000 Ft

Hozd bombaformába ezzel az ajándékkal!

Szeretnéd meglepni kedvesedet egy szexi, bomba fehérneművel, ami még jobban kihangsúlyozza szép alakját? Netán édesanyádat, idősebb nőrokonodat ajándékoznád meg, hogy vonzó maradhasson? Ne keresgélj helyette! Add meg neki az örömet, hogy maga találhasson rá kedvenc darabjaira!

A Bombafigura webáruházban nem problémákkal, hanem megoldásokkal találkozik.
Nagyobb a melle az átlagnál? Kisebb? Szélesebb a háta? Most szült, és minden melltartó kényelmetlen, amelyik hordható, az meg ronda? Olyan alakformáló fehérneműt keres, ami két mosás után is tartja a formáját?

A Bombafigura fehérneműi minőségiek, és igazodnak viselőjük anatómiai adottságaihoz. A mottó: hangsúlyozd ki, ami előnyös, rejtsd el, ami kevésbé az, legyél csinos, vonzó, nőies, és mindezt kényelmesen, kompromisszumok nélkül.

Minden hölgy megérdemli ezt a kényeztetést!

Az ajándékutalvány a bombafigura.hu webáruházban található termékek vásárlásra használható fel.

Az ajándékutalvány a kibocsátástól számított 1 évig használható fel.
Az ajándékutalvány kizárólag a kibocsátó bombafigura.hu webáruházban használható fel, készpénzre nem váltható. Megrendelésnél a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a kártya azonosítót és CVC kódot. Az ajándékutalvány nem névre szól, átruházható. Az ajándékutalvány csak teljes egészében váltható be, névértéken felüli felhasználás esetén névértéken beszámításra kerül. Névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség. Akciós termékek nem vásárolhatóak az utalvánnyal. Az ajándékutalvány lejáratának pontos dátuma a kártya azonosító segítségével lekérdezhető a kartyaplaza.hu weboldalon.